8.6 C
Slovakia
sobota, 20 apríla, 2024
spot_img
ÚvodNovinkyNovinky zo slovenskej populárnej hudby
spot_img

Novinky zo slovenskej populárnej hudby

007IMT Smile natočili veselý klip ku skladbe Cesty II. triedy, Mafia Corner pokračujú v produkcii veľkých hitov, HEX sa pozrie do svojej minulosti v klipe Tak sa mi zdá a Thomas Puskailer prichádza opäť s novou skladbou.

Žiadne obľúbené koláče „z totáče“, či plte na váhu, ale vila, bazén, sexi kočky a dvadsaťpäť fliaš šampanského za hodinu a pol. Toto je recept dua Mafia Corner a Jara Smejkala, ako sa vylízať, napr. zo samoty. Chlapci si s kontroverziami nikdy hlavy nelámali a verní ťažkej pohode ostali aj pri natáčaní klipu k skladbe „Jsem tu sám“. Po Zuzulienke a Rytmausovi zalovila slovenská Mafia Corner v českých vodách a pri jednom zo svojich letných singlov spojila sily s Jarom Smejkalom. O tom, že si navzájom rozumejú, dokázali aj pred kamerami.

Mafia Corner & Jaroslav Smejkal – Jsem tu sám

http://www.youtube.com/watch?v=lg-LwzSd-fA


 

Skupina IMT Smile sa vo svojom novom klipe k piesni Cesty II. triedy totálne odviazala. Spolu s ňou sa zabávala aj stopárka hore bez a obyvatelia obce Turecká, v ktorej sa videoklip nakrúcal. Takýto veselý klip kapela IMT Smile ešte nemala. Jeho autorom je režisér Miro Remo, ktorý pred pár dňami na MFF v Karlových Varoch odpremiéroval svoj prvý celovečerný film Comeback. Za kamerou stál Jaroslav Vaľko alias Jaris, ktorý s IMT Smile spolupracoval už pri klipe S.O.S. 

IMT Smile – Cesty II. triedy


 

Skupina HEX má nový klip k skladbe „Tak sa mi zdá“! Klip aj skladba z výberovky “Všetko najlepšie“ je nostalgickou spomienkou na mladosť. Klip „Tak sa mi zdá“ strihal bubeník HEXu Tibor „Tybyke“ Szabados, ktorý je archivárom kapely. Fanúšikovia v klipe uvidia bývalých členov kapely, spolupracovníkov Martina Sarvaša, Laca Lučeniča, Zuzanu Šulajovú, Juraja Kukuru a kapely Le Payaco, Para a ďalších. Pozrite si ako sa za dve desaťročia zmenila doba aj kapela HEX.

HEX – Tak sa mi zdá


 

Thomas Puskailer žije v tvorivom hurikáne.  Sympatický spevák prichádza každý mesiac s novou skladbou alebo remixom. Pre fanúšikov si Thomas tentokrát pripravil nový singel s názvom „Dance With Me (Hey Pretty Lady)“.

Thomas Puskailer – Dance With Me

[yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=lEITJlgmypk‘]


Disco skladbu produkoval uznávaný slovenský producent Miroslav Vrlík, za jej výsledkom však stoja aj zahraniční skladatelia! Text a melódiu vytvoril Thomas Puskailer s americkým skladateľom Billom Grainerom a s anglickým hudobníkom Harrym Mondrykom.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img