8.6 C
Slovakia
utorok, 30 apríla, 2024
spot_img
FestivalyUž dnes otvorí svoje brány BA City Beats

Už dnes otvorí svoje brány BA City Beats

bacb-hoverUž v piatok popoludní odštartujú na bratislavskej Pláži pod Ufom a amfiteátri v Banskej Štiavnici hudobné festivaly City Beats.

Najväčším menom v line-upe BA City Beats je anglický spevák John Newman, ktorý sa preslávil ako vokalista v skladbách kapely Rudimental a tiež vlastným hitmi Love Me Again, Losing Sleep alebo Cheating. Na Pláži pod Ufom sa predvedie v sobotu o 22:00.

John Newman – Loosing Sleep


 

Okrem John Newmana sa bude pozornosť nepochybne sústreďovať na manchesterskú kapela James. Tá nežije len z niekdajšej slávy – len nedávno totiž vydala novú štúdiovku Le Petite Mort, ktorá už zbiera jednu pozitívnu kritiku za druhou. Práve výprava James bude v Bratislave najväčšia – okrem siedmich členov skupiny je v nej ďalších 8 ľudí.

James – Moving On


 

O piatkový program sa postará britský spevák a gitarista Fink, ktorý príde do Bratislavy predstaviť chystanú štúdiovku Hard Believer, ďalej nemecká formácia Jazzanova s americkým spevákom Paulom Randolphom, izraelská formácia Tamir GrinbergTrio a Walter Schnitzelsson.

Tamir Grinberg Trio – Try a little tenderness


 

Po ukončení diania pri Dunaji bude festival pokračovať na afterparties, ktoré sa začnú vždy o 23:30 v klube LOFT! na Továrenskej ulici. O program sa tam postará britská speváčka Lulu James, česká dídžejka IM Cyber a domáce mená L Plus, Bobsan, Yanko Kral a ich hostia z akcie Hipster Paradise. Vstup do LOFT!u budú mať všteci ľudia s festivalovým náramkom voľný, a to až do naplnenia kapacity klubu.

IM Cyber – Break4beats live 2014


 

Permanentky na oba festivaly sú v predpredaji do piatku 12:00 za 35 (BA City Beats) a 25 eur (BS City Beats). Na mieste bude dvojdňový lístok v oboch mestách o štyri eurá drahší.

(TS – Ján Papáč – redakčne skrátené)
spot_img