8.6 C
Slovakia
utorok, 30 apríla, 2024
spot_img
FestivalyLen 150 kilometrov od Bratislavy vystúpia Blink 182, Snoop Dog, Biffy Clyro,...

Len 150 kilometrov od Bratislavy vystúpia Blink 182, Snoop Dog, Biffy Clyro, Skrillex a ďalší

Frequency_2014Dva festivaly na jednom mieste a zhruba 120 rôznych vystúpení na 8 scénach počas  štyroch dní! To je ďalší ročník rakúskeho festivalu FM4 Frequency, ktorý sa bude konať v dňoch 13. až 16. augusta v meste St. Pölten vzdialenom od Bratislavy len 150 kilometrov.

Na jeho pódiách vystúpia hviezdy ako Macklemore & Ryan Lewis, Bastille, Imagine Dragons, Skrillex, Queens of the Stone Age, Blink 182, Lily Allen, Snoop Dog aka Snoop Lion, Biffy Clyro, Parov Stelar Band, The Kooks, Babyshambles, Woodkid, Rudmental, Editors a kopec ďalších. Festival, kde sa neviete rozhodnúť, na ktorý koncert bežať skôr.

Imagine Dragons – Radioactive


 

FM4 Frequency festival bude podobne ako v minulých rokoch dômyselne rozdelený na Day Park a Night Park. Denná zóna s názvom Day Park ponúka koncerty rockových a alternatívnych interpretov. Night Park sa zasa orientuje na tanečné veci. Zábava sa tu začína vo večerných hodinách a vrcholí skoro ráno. Celý festivalový park ponúka okrem hudby a zábavy aj množstvo zelene, športový areál či gastronomickú zónu.

FM4 Frequency – aftermovie 2013


 

Klasická permanentka na Frequency festival sa predáva v sieti Eventim za 160,50 eura, VIP permanentka stojí 259,50 eura. V predpredaji sú aj klasické a VIP permanentky s parkovaním pre karavan. St. Pölten je od Bratislavy vzdialený 150 kilometrov, približne 90 minút cesty autom. Z hlavnej stanice v St. Pöltene bude opäť premávať kyvadlová doprava. Kapacita areálu je približne 45-tisíc ľudí na každý deň.

(TS – Tomáš Holetz – redakčne skrátené)
spot_img